top of page
Top

Grafisch Ontwerp

Digitaal, uit de losse pols, of gecombineerd. Het begint met een idee waarvan het zaadje tijdens een intakegesprek vaak al wordt geplant. Een schetsfase volgt die bij akkoord verder wordt uitgewerkt en daarna voor online en offline toepassingen kan worden gedigitaliseerd. Een aandachtig, secuur werkje. Bij een grafische illustratie wordt in strakke vormen soms al direct digitaal gewerkt.

BIG combineert creativiteit, strategie, communicatie en marketing advies, met esthetiek, oog voor detail en een sterk gevoel voor taal en compositie. Met gedegen skills op gebied van grafisch design, typografie, illustratie, (online) marketing en contentcreatie wordt aangevuld en daarmee een complete service geleverd.

BIG combineert creativiteit, strategie, communicatie en marketing advies, met esthetiek, oog voor detail en een sterk gevoel voor taal en compositie. Met skills op gebied van grafisch design, typografie, illustratie, (online) marketing en contentcreatie wordt aangevuld en daarmee een complete service geleverd.

draw first illustratie big creations grafisch ontwerp breda

Logo, beeldmerk, illustratie of web icon??

Soms past een ontwerp binnen 1 van deze omschrijvingen en in sommige gevallen kan een ontwerp meerdere van deze tags raken. Als het doel van een ontwerp bepaald is, kan rekening worden gehouden met het online (of offline) cross-over gebruik.

 

Doordat vooral het online landschap waarin we ons begeven snel verandert, is duidelijk geworden dat user-ability binnen diverse media belangrijk is om mee te nemen binnen grafisch ontwerp en illustraties.

 

Denk bijvoorbeeld aan grafische elementen op social media kanalen, online advertenties, web icons voor mobiele apps en responsive websites. Door hier al in het vroegste stadium van een ontwerptraject rekening mee te houden creër je mogelijkheden voor een vrijer gebruik van een grafisch ontwerp of (digitale) illustratie.

web icon grafisch ontwerp illustratie big creations breda grafische vormgeving
webdesign breda illustratie web icons ontwerp danny willemen grafisch design
web icons grafisch ontwerp LP sound productions logo grafische vormgeving beeldmerk design
webdesign breda web icons ontwerp big creations grafisch ontwerper danny willemen grafisch design
bottom of page