top of page
Top

Web icons design

Een responsive website ontwerpen kun je op diverse manieren benaderen. Structuur en UX moeten uiteraard uitstekend zijn. Logisch. Daarnaast bepalen de losse elementen zoals uniek ontworpen web icons en frames op jouw website voor het grootste deel de uitstraling van jouw business of organisatie. De look en feel van jouw online presence kan diverse emoties oproepen bij je site bezoekers.

 

Web icons zijn een slimme manier om je site een designboost te geven. Strak, modern en conform een kleurenpalet ontworpen, of juist in een losse illustratieve stijl. Als grafisch ontwerper en illustrator is het voor BIG creations een uitdaging om de juiste snaar te raken bij de mensen die door je website of telefoon app navigeren, op zoek naar jouw product of oplossing.

ontwerp web icons breda grafisch ontwerper big creations grafische vormgeving
KNZB webicons nederlandse zwembond icoontjes big creations breda webdesign grafisch ontwerp vormgeving illustratie

BIG combineert creativiteit, strategie, communicatie en marketing advies, met esthetiek, oog voor detail en een sterk gevoel voor taal en compositie. Met skills op gebied van grafisch design, typografie, illustratie, (online) marketing en contentcreatie wordt aangevuld en daarmee een complete service geleverd.

grafisch ontwerp web icons en kledinglabel icon design grafisch ontwerper breda big creations
web icon grafisch ontwerp illustratie big creations breda grafische vormgeving
web icons grafisch ontwerp LP sound productions logo grafische vormgeving beeldmerk design
webdesign breda web icons ontwerp big creations grafisch ontwerper danny willemen grafisch design

Logo, beeldmerk, illustratie of web icon??

Soms past een ontwerp binnen 1 van deze omschrijvingen en in sommige gevallen kan een grafisch ontwerp meerdere van deze tags raken. Als het doel van een ontwerp bepaald is, kan rekening worden gehouden met het online (of offline) cross-over gebruik.

 

Doordat vooral het online landschap waarin we ons begeven snel verandert, is user-ability voor diverse media belangrijk om mee te nemen binnen grafische ontwerpen en illustraties.

 

Denk bijvoorbeeld aan grafische elementen op social media kanalen, online advertenties, web icons voor mobiele apps en responsive websites. Door hier al in het vroegste stadium van een ontwerptraject rekening mee te houden creër je mogelijkheden voor een vrijer gebruik van een grafisch ontwerp of (digitale) illustratie.

Web icons breda webdesign grafische vormgeving ontwerp webdesigner big creations grafisch ontwerp
web icons ontwerp breda audio visueel grafisch ontwerper webdesign big creations website icoontjes
Poppodium web icons webdesign big creations breda grafisch ontwerp grafische vormgeving
grafisch ontwerp scheepswerf onderhoud web icons havenwerken webdesign big creations breda
webdesign breda illustratie web icons ontwerp danny willemen grafisch design
scouting web icons big creations grafisch ontwerp breda grafische vormgeving
bottom of page