top of page

Nostalgie

Zomaar wat random ontwerpen van langer geleden. Nostalgie enzo. 

graphic designer Breda illustrator grafisch ontwerper branding breda illustraties re-branding huisstijl ontwerp

Energy Drink

Energy drinks. Je moet ervan houden. Zeg maar. Anyway, dit terzijde. BIG werd gevraagd om een bijdehand label te ontwerpen voor de promotionele blikjes van muzikaal evenement Veerse Dag in Raamsdonksveer. Leuke opdracht met de volledige vrijheid.

Presentatie JBNL

Presentatie van Mr Fireflash door Jeugdbrandweer Nederland. Eén van de eerste digitaal uitgewerkte illustraties door BIG creations. JBNL pakte er flink mee uit. Beletterde brandweerwagens en een metershoge inflatable van Mr Fireflash maakte indruk op de open dag.

Illustratie Jeugdbrandweer Nederland BIG creations Breda.jpg
illustrator breda grafisch ontwerp big creations grafische vormgeving graphic designer Breda

Cojones maximus

Als je ze hebt laat je ze zien. Figuurlijk dan. Prikkelende illustratie voor een online ad om employers aan te zetten tot betere branding. Laat jezelf zien. Een transparanter en eerlijk beeld van de organisatie, voor je toekomstige medewerkers en collega's.

Uit de ouwe doos

Inmiddels omgebouwd tot appartementen op deze locatie, maar veel Bredanaars kennen de gereedschappenwinkel Campie nog. Absurd groot assortiment ook. Wat je ook nodig had voor je klus, je haalde het bij Campie. BIG ontwierp voor Campie een uitgesproken XL banner :)

grafisch ontwerp breda grafische vormgeving Breda graphic designer illustraties grafisch design
bottom of page